Circuit Cuba

Circuit Cuba 11 zile – Noiembrie 2020:

Cuba este o țară insulară în nordul Americii centrale, situat pe cea mai mare insulă din Antile, care se află la confluența Mării Caraibelor, al Golfului Mexic și Oceanului Atlantic. La nord se află SUA și Bahamas, la vest Mexic, la sud Insulele Cayman și Jamaica, iar la sud-est Haiti. Denumirea „Cuba” provine din limba taino și, deși semnificația exactă nu este clară, aceasta poate fi tradusă ca „teren fertil” (cubao) sau ca „loc minunat” (coabana). Se spune că numele „Cuba” a fost dat de Cristofor Columb după orașul Cuba din districtul Beja din Portugalia.

Chiar în centrul Mării Caraibelor, unde se află cele mai frumoase plaje şi staţiuni turistice şi unde se fumează cele mai rafinate ţigări de foi, se află Cuba – o ţară cu o istorie pe cât de bogată, pe atât de agitată şi suprinzătoare. Cuba este un paradis exotic atât de specific Caraibelor, plin de ritmurile muzicii latino-americane, de aroma celebrelor havane şi a romului şi de o mulţime de femei frumoase.

Suprafata Cuba, cu o suprafaţă de 110 860 km2, se află pe locul 105 în lume din punct de vedere al întinderii. Cel mai înalt punct de pe teritoriul ei este muntele Pico Turquino, în înălţime de 1974 de metri deasupra nivelului mării.

Populatie Populaţia Cubei este de 11 394 043 de locuitori iar limba ei oficială este limba spaniolă. 85% dintre cubanezi sunt de religie catolică, restul sunt protestanţi, evrei, sau fac parte din grupul etnico-religios al samaritenilor. De la data de 24 februarie 2008, şeful statului este preşedintele Consiliului de Stat şi preşedinte al Consiliului de Miniştri, generalul Raúl Castro Ruz.

Circuit Cuba

Itinerariu Circuit Cuba 11 zile – noiembrie 2020:

 • Ziua 01: SOSIRE IN HAVANA

La sosire in Havana vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 02: HAVANA
Tur de oras Havana

Vei face un tur panoramic prin Havana, apoi vei continua cu o plimbare pe jos pentru a explora partea istorica a orasului ce include cele mai importante obiective turistice ale Havanei: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, Bodeguita del Medio, Capitoliul, Muzeul Revolutiei, Muzeul de arte plastice, Teatrul Mare. Vei avea ocazia sa strabati si zona moderna a orasului si sa te plimbi pe Bulevardul Malecon. Mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 03: HAVANA – CIENFUEGOS – TRINIDAD – Transfer din Havana la Cienfuegos.
Tur de oras Cienfuegos

In Cienfuegos vei face un tur panoramic orasului cunoscut in trecut ca destinatie a piratilor si corsarilor. Aici vei trece pe langa adevarate comori arhitecturale pastrate din timpul colonizarii, cum ar fi Castelul Jagua, Parcul Marti, Teatrul Tomas Terry si Catedrala Purisima Concepcion. Interesant este ca o mare parte din locuitorii sai sunt de origine franceza, emigranti din Louisiana, asadar multe strazi poarta inca nume frantuzesti. Transfer in Trinidad. Mese – Mic dejun, Pranz

 • Ziua 04: TRINIDAD – TOPES DE COLLANTES – TRINIDAD
Tur Topes de Collantes

Vei fi transferat catre Topes de Collantes pentru a face o vizita in parcul cu acelasi nume, situat la aprox. 900 m altitudine care se desfasoara pe o treime a Muntilor Escambray. Peisajul extraordinar este un amalgam de pesteri, rauri, cascade, grote, canioane cu piscine naturale formate pe un substrat geologic extrem de complex. Vei admira si floarea nationala a Cubei, Hedychium coronarium, originara din India si peste 40 specii de orhidee. Parcul Natural Topes de Collantes se mandreste si cu specii de pasari rare, intre care si tocororo, pasarea nationala a Cubei.

Tur de oras Trinidad

Vei face un tur in Trinidad, oras inclus in patrimoniul UNESCO. Vei avea ocazia sa vizitezi Palatul Cantero, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul secolelor XVIII – XIX atat in interior cat si in exterior. Mese – Mic dejun, Pranz

 • Ziua 05: TRINIDAD – SANCTI SPIRITUS – CAMAGUEY – Transfer catre Sancti Spiritus.
Tur de oras Sancti Spiritus

Vei face un tur al orasului Sancti Spiritus in care vei vedea cele mai impresionante atractii ale orasului, printre care si o splendida casa coloniala nationalizata de Fidel Castro in 1961, fosta resedinta a familiei Valle Iznaga. Transfer din Sancti Spiritus in Camaguey. Mese – Mic dejun, Pranz

 • Ziua 06: CAMAGUEY – CAYO COCO
Tur de oras Camaguey

Vei face un tur al orasului Camaguey in care vei admira arhitectura coloniala a orasului, Scuarul Ignacio Agramonte, bisericile Nuestra Senora de la Soledad si San Francisco si numeroasele vase din lut ars – tinajon ce fac parte din peisajul orasului. Transfer catre Cayo Coco. Mese – Mic dejun, Cina

 • Ziua 07-08: CAYO COCO

Vei avea la dispozitie aceste zile pentru a te bucura de soare si de apa Marii Caraibilor. Aici puteti alege sa faceti o croaziera cu catamaranul, sa faceti scuba diving sau pur si simplu sa va bucurati de soare si apa. Mese – All Inclusive

 • Ziua 09: CAYO COCO – HAVANA

Transfer din Cayo Coco in Havana. Mese – Mic dejun

 • Ziua 10: PLECARE DIN HAVANA

Transfer de la hotel la aeroportul din Havana. Mese – Mic dejun

 • Ziua 11: SOSIRE IN BUCURESTI

Final itinerar Circuit Cuba, 11 zile – noiembrie 2020.

Circuit Cuba

TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

Optiune 1

 • TARIF de la 2.850 € / persoana

Perioada calatoriei: 11 noi 2020 – 21 noi 2020

Hotel Tip camera Locatie MESE:
CASA PARTICULAR TRINIDAD 3* Standard Room Trinidad Conform itinerar
AMBOS MUNDOS 4* Standard Room Havana Conform itinerar
GRAN HOTEL CAMAGUEY CITY 3* Classic Room Camaguey Conform itinerar
MEMORIES FLAMENCO BEACH RESORT 4* Junior Suite Cayo Coco Conform itinerar

DATE PLECARE: 2019-11-11

Termene de plata:Termene & conditii de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Circuit Cuba

SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Havana – Bucuresti;
 • Cazare 9 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun, 4 Pranz, 1 Cina, 2 zile All Inclusive;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;
 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Cuba: 60 euro.

ORAR DE ZBOR:

 • Plecare Bucuresti 11.11.2020 ora 06:00; Sosire Amsterdam 11.11.2020 ora 08:00; KLM; durata 3:00;
 • Plecare Amsterdam 11.11.2020 ora 12:35; Sosire Havana 11.11.2020 ora 17:15; KLM; durata 10:40;
 • Plecare Havana 20.11.2020 ora 20:55; Sosire Paris 21.11.2020 ora 11:50; Air France; durata 8:55;
 • Plecare Paris 21.11.2020 ora 12:55; Sosire Bucuresti 21.11.2020 ora 16:50; Air France; durata 2:55.

LEGENDA:

 • PVT transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
 • B mic dejun;
 • L pranz;
 • D cina.
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Agentia organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Agentia organizatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare , cat si de la partenerii nostri locali.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta