Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore

Revelion 2021 – Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore: Atractii turistice

 

Hong Kong

De-a lungul anilor, pozitia geografica si legaturile comerciale au transformat Hong Kong-ul intr-o mare metropola. Situat pe coasta de sud a Chinei, la 60 km est de Macao pe partea opusa a Deltei Pearl, Hong Kong este inconjurat de Marea Chinei de Sud la est, sud, vest si avand in proximitate orasul Guangdong din Shenzhen la nord peste Raul Shenzhen. Orasul a devenit unul dintre cele mai mari porturi, centru comercial si financiar de prim rang in lume, avand o populatie de peste 7 milioane locuitori.

In 1997 a incetat dominatia engleza asupra orasului, Hong Kong-ul revenind Chinei si impreuna cu Macau este una dintre cele 2 regiuni administrative cu statut special. Printre atractiile importante ale metropolei chineze se afla Varful Victoria, masiv situat in partea de vest a insulei, avand o altitudine de 552 m si oferind o panorama impresionanta, satul de pescari Aberdeen sau Piata Stanley.

 

Kuala Lumpur

Cel mai mare oras din Malaezia – Kuala Lumpur este situat la confluenta a doua cursuri de apa, cel mai important fiind Klang, care se varsa la 45 de kilometri spre vest, in Stramtoarea Malacca. Smuls junglei, terenul pe care a fost ridicata capitala malaeziana isi datoreaza infiintarea, dezvoltarea si bogatia, enormelor zacaminte de staniu descoperite in secolul al XIX-lea. Mult timp, Kuala Lumpur nu a fost decat un mic sat cu colibe din bambus, infestat de malarie. Orasul a crescut odata cu exploatarea zacamintelor de staniu, pentru a deveni, in 1896, capitala Statelor malaeziene federate. Prima impresie pe care o are calatorul care viziteaza astazi orasul este cea a unui oras verde, modern si civilizat, aflat intr-o continua dezvoltare.

 

Singapore

Situat in sudul Peninsulei Malay, Singapore (Republica Singapore) este un stat oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud Est. Numele de Singapore deriva din cuvintele limbii Malay, singa – leu si pura – oras, care la randul lor isi au originea in limba sanscrita. Miturile populare leaga denumirea orasului de povestea unui print din Sumatra, din secolul al XIV-lea, pe nume Sang Nila Utama, care, in timpul unei furtuni s-a adapostit pe insula si care zarind un leu fioros a redenumit insula Orasul Leilor. Dovezile istorice, plaseaza originea orasului in secolul al III-lea in perioada Imperiului Srivijaya din Sumatra care isi intemeiase aici o colonie cu numele de Temasek.

In secolul XVI, Singapore era colonie portugheza, ca in secolul XVII sa intre in stapanire olandeza. In 1819, cand Sir Thomas Stamford Raffles a debarcat pe insula, a realizat importanta acesteia in zona incheind un tratat cu Sultan Hussein Shah in favoarea British East India Company, iar in 1867 Singapore devine teritoriu colonial englez subordonat direct coroanei. In perioada celei de a doua conflagratii mondiale zona a fost ocupata de japonezi. In prezent Singapore este o republica parlamentara. Teritoriul ca stat este compus din 63 de insule si o zona continentala, iar structura populatiei este cosmopolitana.

 

Merlion

In parcul cu acelasi nume se afla statuia simbol Merlion, ce reprezinta o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste. Statuia devenita reprezentativa pentru Singapore este o naratiune in piatra a originii orasului: singa – leu si pura – oras. Statuia impreuna cu fantana arteziana se constituie intr-un ansamblu arhitectonic de o mare frumusete. Statuia proiectata de Fabrice Jiew a fost vernisata in 1964, iar din 1966 a fost inregistrata ca marca. Motivul Merlion este reluat pe diverse obiecte create ca suveniruri sau este reprodus la scara mica, tot ca suvenir.

Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore

Itinerariu Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore – Revelion 2021:

 • Ziua 01 , 28.12.2020 › PLECARE DIN BUCURESTI
 • Ziua 02 , 29.12.2020 › SOSIRE IN HONG KONG

La sosire pe aeroportul din Hong Kong vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 03 , 30.12.2020 › HONG KONG
HONG KONG

Astazi vei pleca intr-un tur de oras. Vei urca pe Varful Victoria cu tramvaiul, cel mai inalt masiv din regiune, situat in partea de vest a insulei, avand o altitudine de 552 m. Mai tarziu vei face o vizita la satul de pescari Aberdeen unde te vei bucura de o plimbare inedita cu o barca traditionala numita sampan. Dupa amiaza vei vizita in Piata Stanley, pentru a intra in atmosfera agitata, tipica unei piete locale.

 • Ziua 04 , 31.12.2020 › HONG KONG

Dispui de intreaga zi pentru a te bucura de nenumaratele oportunitati de petrecere a timpului liber oferite de cunoscuta metropola. Poti explora pe cont propriu orasul, poti experimenta o sesiune de shopping in Hong Kong.

 • Ziua 05 , 01.01.2021 › HONG KONG – KUALA LUMPUR

Transfer de la hotel la aeroportul din Hong Kong. Zbor international Hong Kong – Kuala Lumpur. La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 06 , 02.01.2021 › KUALA LUMPUR
KUALA LUMPUR

Vei face un tur de oras in Kuala Lumpur, prilej cu care vei vizita mai multe obiective turistice reprezentative pentru capitala Malaeziei. Vei merge mai intai la Piata Chow Kit, cea mai mare piata inchisa din Kuala Lumpur, unde se vand numai produse proaspete. Apoi vei vizita Moscheea Jamek, vei explora Little India, unde se vand in numar mare elemente indiene autentice.

Te vei indrepta spre piata Merdeka pentru a vedea Palatul Sultanului Abdul Samad construit in stil mahomedan sau neo-saracenic, care acum gazduieste Curtea Suprema de Justitie. Vei ajunge apoi in Piata Centrala, vei patrunde si in Chinatown, unde vei face o scurta plimbare printre vanzatorii ambulanti si vei vizita templul inchinat zeitatilor Sin Sze Ya si Si Sze Ya iar la finalul turului, vei trece si pe langa celebrele Turnuri Petronas. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 07 , 03.01.2021 › KUALA LUMPUR

Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a explora pe cont propriu capitala malaeziana.Poti descoperi Las Vegas-ul Malaeziei – GENTING HIGHLANDS, complex ce pune la dispozitia vizitatorilor o gama vasta de optiuni pentru petrecerea  timpului. Parcul de distractii este o reala atractie, pentru vizitatorii de toate varstele adapostind si un hotel ce depaseste ca amploare si complexitate cunoscutul MGM Grand din Las Vegas, fiind al doilea clasat in topul celor mai mari constructii de gen.

Accesul pe acest taram desprins din cele mai frumoase povesti ale copilariei se face in mai multe feluri, telecabinele Genting Skyway fiind unul dintre ele. Pentru o sesiune de cumparaturi este in Kuala Lumpur poti face o vizita la First World Plaza care este una dintre cele mai renumite locatii de shopping din Asia. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 08 , 04.01.2021 › KUALA LUMPUR – SINGAPORE
SINGAPORE

Transfer de la hotel la aeroportul din Kuala Lumpur. Zbor international Kuala Lumpur – Singapore. Dupa sosirea pe aeroportul international din Singapore vei fi transferat la hotel. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 09 , 05.01.2021 › SINGAPORE

Vei face un tur de oras incepand cu Centrul Civic, unde vei vedea Padang, terenul unde se afla Clubul de Cricket, cladirea istorica a Curtii Supreme de Justitie si Primaria. Urmatoarea oprire va fi la Parcul Merlion, unde vei avea o priveliste deosebita asupra Golfului Marina si oportunitatea de a face o poza cu Merlion, renumita emblema a orasului. Turul va continua cu Tempul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple de pe insula. De aici vei trece prin Chinatown si vei vizita un Centru de arta mestesugareasca. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 10 , 06.01.2021 › SINGAPORE

Astazi iti vei organiza timpul asa cum doresti: poti face un tur de shopping prin magazine sau poti vizita pe cont propriu atractiile din impresionanta metropola.
Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 11 , 07.01.2021 › PLECARE DIN SINGAPORE

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Singapore. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 12 , 08.01.2021 › SOSIRE IN BUCURESTI

Final itinerar Revelion 2021 – Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore.

Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore

TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

Optiune cazare:

 • TARIF de la 2.370 € / persoana

Perioada calatoriei: 28 dec 2020 – 08 ian 2021

Hotel Tip camera Locatie MESE: 6 Mic dejun
HARBOUR PLAZA NORTH POINT 4* Superior Room Hong Kong Fara mese incluse
FRASER PLACE KUALA LUMPUR 4* Studio Deluxe Kuala Lumpur Mic dejun
OASIA DOWNTOWN 4* sup. Superior Room Singapore Mic dejun

DATE PLECARE: 2020-12-28

Termene & conditii de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro / persoana /sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Circuit Hong Kong & Kuala Lumpur & Singapore

SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Hong Kong, Singapore – Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor international Hong Kong – Kuala Lumpur;
 • Bilet de avion pentru zbor international Kuala Lumpur – Singapore;
 • Cazare 9 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 6 Mic dejun;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;
 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din China: 550 RON;
 • Tur de o zi Macau 130 euro/persoana;
 • Tur de o zi Malacca 110 euro/persoana;
 • Tur Batu Caves 40 euro/persoana.

ORAR DE ZBOR:

 • Plecare Bucuresti 28.12.2020 ora 13:55; Sosire Amsterdam 28.12.2020 ora 15:55; KLM; durata 3:00;
 • Plecare Amsterdam 28.12.2020 ora 17:40; Sosire Hong Kong 29.12.2020 ora 11:55; KLM; durata 11:15;
 • Plecare Hong Kong 01.01.2021 ora 13:15; sosire Kuala Lumpur 01.01.2021 ora 17:20; Air Asia, durata 4:05;
 • Plecare Kuala Lumpur 04.01.2021 ora 10:40; sosire Singapore 04.01.2021 ora 11:45; Air Asia, durata 1:05;
 • Plecare Singapore 08.01.2021 ora 01:35; Sosire Amsterdam 08.01.2021 ora 07:55; KLM; durata 13:20;
 • Plecare Amsterdam 08.01.2021 ora 09:25; Sosire Bucuresti 08.01.2021 ora 13:10; KLM; durata 2:45.

LEGENDA:

 • PVT transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
 • B mic dejun;
 • L pranz;
 • D cina.
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Agentia organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Agentia organizatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta