Circuit Peru 10 zile

Circuit Circuit Peru 10 zile – August 2020:

Imagineaza-ti 10.000 de ani de istorie, cuprinsi intr-o singura tara, in care siturile arheologice sunt la tot pasul si ne prezinta imagini despre obiceiurile si modul de viata ale unor civilizatii misterioase ce au disparut de pe fata pamantului. Cultura peruana este in acelasi timp unica si variata, fiind influentata atat de mostenirea culturala a civilizatiilor antice native, cat si de conquistadorii spanioli, ce au impus o noua cultura si religie.

Peru este o experienta! Incepand cu zona de nord, pe plajele Oceanului Pacific, pescuitul practicat de localnici de cateva milenii, este treptat inlocuit de resorturi faimoase. Continuand pe coasta oceanului, in apropiere de capitala Lima, se gaseste una dintre cele mai mari mistere ale omenirii Liniile de la Nazca si Caral. Spre centrul tarii, ascunsa intre Muntii Anzi, se afla inima imperiului Incas, o zona intinsa de o valoare culturala inestimabila.

O calatorie pe Valea Sacra Urubamba, reconstituind Drumul Incas te va purta de la Cusco, centrul lumii cum era considerat de incasi, pana la cetatea pierduta Machu Picchu, pe un traseu de o frumusete rapitoare, in care locatiile unor temple si morminte imperiale uitate de lume, sunt cunoscute inca doar de localnici. Peste varfurile inalte de peste 4000 m ale muntilor Anzi catre sud, se gaseste Lacul Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud, locul de unde a inceput legenda imperiului Incas.

Denumit si Patria Condorilor, Peru este mai mult decat atat deoarece detine un total de 63 de parcuri naturale si arii naturale protejate, a caror suprafata reprezinta 15% din suprafata totala a tarii. Cea mai importanta este Padurea Tropicala Amazoniana, care in totalitate detine o treime din fauna de pe intregul Glob, fiind considerata padurea tropicala cu cea mai bogata biodiversitate din lume.

Circuit Peru 10 zile

Itinerariu Circuit Peru 10 zile – august 2020:

 • Ziua 01 , 22.08.2020 SOSIRE IN LIMA, Peru

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 02 , 23.08.2020 LIMA
LIMA:

Vei face un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va începe în centrul istoric al orașului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul în care Pizarro a fondat Lima și unde se află frumoasele balcoane coloniale în stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primăria) și Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar și o fântână de bronz datând din 1650.

Tot în piață se află Catedrala din Lima, construită în 1564 în stil baroc și care adăpostește mormântul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, străjuită de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominație spaniolă, generalul argentinian Jose de San Martin. Piața este un excelent exemplu de arhitectura neocolonială.Turul va continua cu boemele districte San Isidro și Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor și Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.

Vei vizita Muzeul Larco Herrera, aflat in districtul Libre Pueblo, muzeul este adapostit de o veche hacienda, si care contine colectia privata a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 03 , 24.08.2020 LIMA – PUNO

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima. Zbor intern Lima – Puno. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 04 , 25.08.2020 PUNO – LACUL TITICACA – PUNO
LACUL TITICACA

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica.

Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane. Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.. Regim mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 05 , 26.08.2020 PUNO – CUSCO

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include mai multe opriri si vizite. Vei explora Pukara, un sit arheologic pre-colonial, caracterizat prin prezenta unor piramide de mari dimensiuni. Aici vei vizita muzeul de gazduieste numeroase artefacte din acea perioada, artefacte apartinand si complexului arheologic de la Kalasaya.

Satul este cunoscut de asemenea si pentru ceramica traditionala numita Torito de Pukara. Te vei opri pe malul Raului Urubamba pentru a vizita Raqchi, un vechi sanctuar incas, construit de catre Inca Pachacutec si dedicat zeului Viracocha. Structura cea mai impresionanta a sitului este Templul Viracocha, cu o fundatie clasic incasa din piatra de mari dimensiuni peste care este ridicata o constructie din chirpici.. Regim mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 06 , 27.08.2020 CUSCO
CUSCO

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas – Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha. Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa.

Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 07 , 28.08.2020 CUSCO – VALEA URUBAMBA – AGUAS CALIENTES
VALEA SACRA

Vei lua trenul Vistadome catre Aguas Calientes. Pe traseu vei face o oprire la Pisac si Ollantaytambo, cea mai veche asezare din America locuita continuu.
Vei face o excursie in Valea Sacra Incasa – Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale.

Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco). Regim mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 08 , 29.08.2020 AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – CUSCO
MACHU PICCHU

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului.

Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele. Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes catre Cusco.. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 09 , 30.08.2020 PLECARE DIN CUSCO

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco. Zbor intern Cusco – Lima. Pe aeroportul din Lima te vei imbarca in zborul spre casa. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 10 , 31.08.2020 SOSIRE IN BUCURESTI

Final itinerar Circuit Peru 10 zile – august 2020.

Circuit Peru 10 zile

TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

Optiune STANDARD

 • TARIF de la 2.790 € / persoana

Perioada Calatoriei: 22 aug 2020 – 01 sep 2020

Supliment pentru grup mai mic de 6 persoane

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Lima Girasoles Lima 3* sup Standard Room conform itinerar
Puno Xima Puno 3* Standard Room conform itinerar
Cusco Xima Cusco 4* Standard Room conform itinerar
Aguas Calientes Tierra Viva Cusco Machu Picchu 3* sup Standard Room conform itinerar

Termene & conditii de plata:

Termene de plata:

 • la confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Circuit Peru 10 zile

SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Lima, Puno – Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lima – Puno;
 • Cazare 8 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 3 Pranz;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face cu masina privata.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;

ORAR DE ZBOR:

 • Plecare Bucuresti 22.08.2020 ora 07:00; Sosire Amsterdam 22.08.2020 ora 09:00; KLM; durata 3:00;
 • Plecare Amsterdam 22.08.2020 ora 12:35; Sosire Lima 22.08.2020 ora 18:05; KLM; durata 12:30;
 • Plecare Lima 24.08.2020 ora 07:35; Sosire Puno 24.08.2020 ora 09:11; Latam Airlines; durata 1:36;
 • Plecare Cusco 30.08.2020 ora 14:49; Sosire Lima 30.08.2020 ora 16.15; LATAM; durata 1:36;
 • Plecare Lima 30.08.2020 ora 19:55; Sosire Amsterdam 31.08.2020 ora 15:20; KLM; durata 12:25;
 • Plecare Amsterdam 31.08.2020 ora 20:55; Sosire Bucuresti 01.09.2020 ora 00:35; KLM; durata 2:40.

LEGENDA:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
 • B – mic dejun;
 • L – pranz;
 • D – cina.
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Agentia organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Agentia organizatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta