Circuit Singapore si Bali 12 zile

August 2019


Circuit Singapore si Bali 12 zile – August 2019: Atractii turistice

 

Singapore

Situat in sudul Peninsulei Malay, Singapore (Republica Singapore) este un stat oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud Est. Numele de Singapore deriva din cuvintele limbii Malay, singa – leu si pura – oras, care la randul lor isi au originea in limba sanscrita. Miturile populare leaga denumirea orasului de povestea unui print din Sumatra, din secolul al XIV-lea, pe nume Sang Nila Utama, care, in timpul unei furtuni s-a adapostit pe insula si care zarind un leu fioros a redenumit insula Orasul Leilor. Dovezile istorice, plaseaza originea orasului in secolul al III-lea in perioada Imperiului Srivijaya din Sumatra care isi intemeiase aici o colonie cu numele de Temasek.

In secolul XVI, Singapore era colonie portugheza, ca in secolul XVII sa intre in stapanire olandeza. In 1819, cand Sir Thomas Stamford Raffles a debarcat pe insula, a realizat importanta acesteia in zona incheind un tratat cu Sultan Hussein Shah in favoarea British East India Company, iar in 1867 Singapore devine teritoriu colonial englez subordonat direct coroanei. In perioada celei de a doua conflagratii mondiale zona a fost ocupata de japonezi. In prezent Singapore este o republica parlamentara. Teritoriul ca stat este compus din 63 de insule si o zona continentala, iar structura populatiei este cosmopolitana.

 

Merlion

In parcul cu acelasi nume se afla statuia simbol Merlion, ce reprezinta o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste. Statuia devenita reprezentativa pentru Singapore este o naratiune in piatra a originii orasului: singa – leu si pura – oras. Statuia impreuna cu fantana arteziana se constituie intr-un ansamblu arhitectonic de o mare frumusete. Statuia proiectata de Fabrice Jiew a fost vernisata in 1964, iar din 1966 a fost inregistrata ca marca. Motivul Merlion este reluat pe diverse obiecte create ca suveniruri sau este reprodus la scara mica, tot ca suvenir.

 

Ubud

Ubud este situat la circa 35 Km nord est de Aeroportul International din Bali. De mai bine de un secol Ubud este un proeminent centru al picturii, dansului si muzicii din Bali fiind supranumit si „orasul regal”. In perioada moderna Ubud a devenit si un important centru turistic. Orasul este inconjurat de coline terasate cu culturi de orez iar satele aflate in proximitatea sa sunt renumite pentru artizanatul traditional din bambus si maestrii sculptori in piatra.

Ubud a luat nastere ca oras in secolul al VIII-lea in jurul Templului Gunung Lebah infiintat de calugarul Rsi Markendya. Initial zona era renumita ca sursa de plante medicinale, in dialectul balinez „ubud” insemnand „medicament”.

 

Bali

Principala atractie turistica a arhipelagului indonezian Insula Bali este denumita si Insula Zeilor, Dimineata Lumii sau Insula celor 1000 de temple, iar indragostitii o numesc Paradisul Ingerilor. O combinatie placuta de ospitalitate, arta si cultura, ceremonii feerice in temple si spectacole de dans, cu frumuseti naturale uimitoare, de la munti vulcanici si coline cu terase cultivate cu orez spectaculoase, pana la plaje superbe si ape cu sclipiri de smarald, Bali este materializarea pura a conceptului de destinatie exotica.

Adaugand la acestea clima placuta tot timpul anului, amintim doar cateva motive care au facut ca aceasta insula plina de mister si povestiri magice, sa fie aleasa drept cea mai incantatoare destinatie de vacanta din intreaga lume. Mica insula cu capitala la Denpasar este situata intre insulele Java, Sumatra si Lombok.

Circuit Singapore si Bali 12 zile

August 2019


Itinerariu Circuit Singapore si Bali 12 zile – august 2019:

 • Ziua 01 22.08.2019 PLECARE DIN BUCURESTI
 • Ziua 02 23.08.2019 SOSIRE IN SINGAPORE, Singapore

Dupa sosirea pe aeroportul international din Singapore vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 03 24.08.2019 SINGAPORE
SINGAPORE

Vei face un tur de oras incepand cu Centrul Civic, unde vei vedea Padang, terenul unde se afla Clubul de Cricket, cladirea istorica a Curtii Supreme de Justitie si Primaria. Urmatoarea oprire va fi la Parcul Merlion, unde vei avea o priveliste deosebita asupra Golfului Marina si oportunitatea de a face o poza cu Merlion, renumita emblema a orasului. Turul va continua cu Tempul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple de pe insula. De aici vei trece prin Chinatown si vei vizita un Centru de arta mestesugareasca. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 04 25.08.2019 SINGAPORE

Astazi iti vei organiza timpul asa cum doresti: poti face un tur de shopping prin magazine sau poti vizita pe cont propriu atractiile din impresionanta metropola. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 05 26.08.2019 SINGAPORE – UBUD, BALI, Indonezia

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Singapore. Zbor international Singapore – Bali. La sosire pe aeroportul din Bali, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 06 27.08.2019 UBUD
UBUD

Astazi vei merge intr-o excursie in Tabanan si Mengwi, doua dintre cele mai importante regiuni ale insulei. Vei traversa orasul Denpasar dupa care vei merge spre nord, pana la Jatiluwih unde vei admira spectaculoasele peisaje de aici. Vei trece apoi prin prin Satul Baturiti si vei lasa in urma campiile sudice cu plantatiile orez, pentru a urca spre zonele mai inalte.

Vei ajunge la Bedugul, un frumos oras de munte situat pe malul Lacului Beratan iar mai apoi vei vizita Templul Ulun Danu, templu hindus, situat pe un promontoriu al Lacului Beratan, intr-un decor de legenda, care i-a creat aura de templu magic. Regim mese – Mic dejun, Pranz

 • Ziua 07 28.08.2019 UBUD

Vei pleca intr-un tur, de o jumatate de zi spre partea centrala a insulei, Regatul Mengwi. In Mengwi vei vizita Templul Pura Taman Ayun, cel mai mare templu din zona, inconjurat de un canal larg plin cu apa si care a fost pe vremuri templul principal al regatului Mengwi.

Vei trece apoi prin padurea Alas Kedaton, areal a sute de maimute. La final vei vizita Templul Tanah Lot. Seara te vei intoarce la hotel. Te vei bucura de o sedinta relaxanta de 2 ore la Spa – un adevarat rasfat al simturilor, intr-un cadru deosebit. Regim mese – Mic dejun, Cina

 • Ziua 08 29.08.2019 UBUD – BALI SUD

Astazi vei fi transferat din Ubud in zona de plaja din Bali. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 09-11 30.08.2019 – 01.09.2019 BALI SUD
BALI

Ai la dispozitie aceste zile libere pentru a te bucura de plajele cu nisip fin si apele limpezi ale litoralului balinez. Te vei putea bucura de facilitatile resortului sau poti alege unul dintre tururile optionale. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 12 02.09.2019 PLECARE DIN BALI SUD

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Bali. Regim mese – Mic dejun

Final itinerar Circuit Singapore si Bali, 12 zile – august 2019

Circuit Singapore si Bali 12 zile

August 2019


TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

Optiune STANDARD

 • TARIF de la 1.920 € / persoana

Calatorie: 22.08.2019 – 02.09.2019

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Singapore Oasia Novena 4* Deluxe Room vezi itinerar
Ubud Sens Ubud 4* Superior Room vezi itinerar
Nusa Dua Ayodya Resort Bali 4* Deluxe Room vezi itinerar

Optiune CONFORT

 • TARIF de la 2.250 € / persoana

Calatorie: 22.08.2019 – 02.09.2019

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Singapore The Quincy Singapore 4* sup. Studio Room vezi itinerar
Ubud Alaya Resort Ubud 4* Deluxe Room vezi itinerar
Nusa Dua Melia Bali 4* sup. Melia Guest Room vezi itinerar

Optiune SUPERIOR

 • TARIF de la 2.670 € / persoana

Calatorie: 22.08.2019 – 02.09.2019

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Singapore Shangri-la Singapore 5* Tower Wing Deluxe Room vezi itinerar
Ubud Maya Ubud Resort & Spa 5* Superior Room vezi itinerar
Nusa Dua Sofitel Bali 5* Luxury Room vezi itinerar

DATE PLECARE: 2019-08-22.

Termene de plata:Termene & conditii de plata:

 • la confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

DISCOUNT PENTRU EARLY BOOKING:

Discount pentru Early Booking: in cazul in care rezervati si achitati integral aceasta vacanta, se acorda urmatoarele reduceri:

 • Cu 8 luni de zile inainte de data plecarii: 5% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri);
 • Cu 7 luni de zile inainte de data plecarii: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri);
 • Cu 6 luni de zile inainte de data plecarii: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri);
 • Cu 5 luni de zile inainte de data plecarii: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri).
Circuit Singapore si Bali 12 zile

August 2019


SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Singapore, Bali – Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor international Singapore – Bali;
 • Cazare 10 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 10 Mic dejun, 1 Pranz, 1 Cina;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face cu masina privata si in sharing basis, impreuna cu alti turisti, conform itinerarului.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;

ORAR DE ZBOR:

 • Plecare Bucuresti 22.08.2019 ora 12:55; Sosire Doha 22.08.2019 ora 17:40; Qatar Airways; durata 4:45;
 • Plecare Doha 22.08.2019 ora 19:45; Sosire Singapore 23.08.2019 ora 09:05; Qatar Airways; durata 8:20;
 • Plecare Singapore 26.08.2019 ora 16:50; Sosire Bali 26.08.2019 ora 19:25; Air Asia, durata 02:25;
 • Plecare Denpasar Bali 02.09.2019 ora 09:25; Sosire Doha 02.09.2019 ora 14:00; Qatar Airways; durata 9:35;
 • Plecare Doha 02.09.2019 ora 15:30; Sosire Bucuresti 02.09.2019 ora 20:35; Qatar Airways; durata 5:5.

LEGENDA:

 • PVT transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
 • B mic dejun;
 • L pranz;
 • D cina.
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia Tour Operatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Transferurile PVT vor fi facute cu masina privata.

Transferurile SIB se fac in sharing basis, cu vehicul dotat cu aer conditionat.

Agentia Tour Operatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale.

Inainte de plecare, Agentia Tour Operatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia Tour Operatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, aceste tarife pot suferi modificari.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta