Florenta City Break

Florenta City Break!

Florența este capitala regiunii italiene Toscana și a provinciei Florența si cel mai populat oras din regiune.

Orașul se află pe râul Arno și este cunoscut pentru istoria și importanța sa în Evul Mediu și în Renaștere, în special pentru arta și arhitectura sa. Un centru comercial și economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orașe ale timpurilor. Centrul istoric al Florenței atrage anual milioane de turiști și a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial în 1982.

Florența este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din lume iar arta, moștenirea istorică și culturală își păstrează și astăzi impactul major în lume. Centrul istoric din Florența are numeroase piețe elegante (piazza), palate renascentiste (palazzi), academii, parcuri, grădini, biserici, mânăstiri, muzee, galerii de artă și ateliere. Orașul a fost de asemenea nominalizat, potrivit unui studiu din 2007, ca cea mai dorită destinație turistică din lume.

Principalele atractii turistice din Florenta: Basilica di San Miniato al Monte, Bazilica Sfintei Cruci (Basilica di Santa Croce), Clopotnitele din Giotto (Campanile di Giotto), Duomo – Cathedral of Santa Maria del Fiore, Esplanada Michelangelo (Piazzale Michelangelo), Galeria Academiei (Galleria dell’Accademia), Muzeul San Marco (Museo di San Marco), Operele de la Biserica Anglicana St. Mark (Opera at St. Mark’s Anglican Church), Palatul Vechi (Palazzo Vecchio), Piata Signoriei (Piazza de Signoria).

 

Recomandarea Noastra: Turul in Cinque Terre

Unul dintre tururile care pot fi luate in Florenta, este cel organizat in zona Cinque Terre. Acest tur ofera turistilor posibilitatea de a explora o zona nemaivazuta a Italiei, o zona nepangarita de civilizatie. Turul va va duce prin cinci sate pescaresti: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso. Turul incepe din Florenta, trecand prin toate cele cinci sate.

Turistii vor avea ocazia de a observa viata in fiecare dintre aceste sate, obiceiurile si cultura acestora. Turul tine o zi, iar in aceasta zi turistii vor a vea ocazia de a fi fascinati de privelisti superbe. O buna parte a turului se face pe jos, deoarece acesta este modul cel mai bun de a experimenta frumusetile regiunii. Pretul turului include transportul din Florenta in Cinque Terre si inapoi, precum si pranzul intr-un restaurant, si o plimbare cu vaporul pe Riviera, daca vremea o permite.

Conditii Oferta

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, aceste tarife pot suferi modificari.

Pentru mai multe detalii, oferte personalizate si rezervari, echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

Cere o oferta