Londra City Break

Londra City Break:

Rafinament si noblete. Eleganta si distinctie. Astazi te invitam la Londra.

Londonezii se mandresc cu el, este chiar simbolul orasului care iti sta la picioare odata ce ai ajuns acolo. Este vorba despre Ochiul Londrei, in care trebuie neaparat sa urci. Cel mai mare castel locuit din lume si locul unde regina isi petrece multe weekenduri: castelul Windsor. Monarhii Angliei isi spun povestile aici. In castelul care, sute de ani, le-a fost casa pe timp de pace, fortareata pe timp de razboi, resedinta oficiala si, in vremuri mai putin fericite, inchisoare.

Sentimentul oferit de Londra este cel al unui oras viu, care vibreaza de energie. Poti sa canti de fericire in Hyde Park sau in Gradinile Kensington, dar fii cu bagare de seama in Catedrala Saint Paul, unde candva Printesa Diana s-a maritat cu Printul Charles. Dupa ce urci peste 500 de trepte pana la Galeria Soaptelor, ar fi mai bine sa nu te plangi. S-ar putea sa afle toata lumea. O vorba rostita in soapta intr-un capat al galeriei ajunge la celalalt capat „ca o bubuitura de tunet”.

 

Londra culturala

 

La Londra descifrezi misterele antichitatii. British Museum iti vine in ajutor. Rosetta Stone, piatra care contine aceeasi informatie scrisa in mai multe limbi, a fost cheia interpretarii mai multor limbi antice uitate. Daca tot ai ajuns aici, viziteaza si mumiile egiptene, colectiile grecesti si romane.

Iubitorii de arta vor fi in al noualea cer la National Gallery, care gazduieste peste 2.300 de opere de arta realizate intre secolele al XIII-lea si al XIX-lea. Da Vinci, Botticelli, Van Gogh si multi altii maestri care au lucrat pentru eternitate si-au gasit locul aici.

Sa sa „intri pe sub pielea orasului” si sa savurezi cu adevarat aroma britanica, trebuie sa ajungi la Tower Bridge. Construit la sfarsitul secolului al XIX-lea in stil gotic victorian, este astazi unul dintre cele mai cunoscute poduri din intreaga lume. Poti sa urci pe pasajul dintre cele doua faimoase turnuri ale podului, de unde ti se va dezvalui o priveliste minunata asupra Londrei.

Daca vrei sa te odihnesti dupa acest solicitant, dar interesant periplu, este obligatoriu sa inchei ziua in stil clasic britanic si sa servesti un traditional 5 o’clock tea.

Conditii Oferta

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, aceste tarife pot suferi modificari.

Pentru mai multe detalii, oferte personalizate si rezervari, echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

Cere o oferta