Revelion 2020 in Rusia

6 zile


Revelion 2020 in Rusia – Circuit 6zile:

 

Moscova

 

Fondata de Iuri Dolgoruki in anul 1147, Moscova este capitala Federatiei Ruse si numara peste 11 milioane de locuitori, grupati intr-o zona metropolitana cu diametrul de 30 km si cu suprafata de 1.081 km². Orasul este strabatut de Raul Moscova, avand 49 de poduri ce leaga partile separate de rau. Moscova are o structura radiala, centrul sau istoric fiind reprezentat de fortareata Kremlinului.

Din aceasta porneste, spre nord, Tverskaia, cea mai faimoasa strada a orasului, care se continua cu soseaua Sankt Petersburg. Moscova are un farmec aparte, structurat pe baza simbolurilor imagistice care-i dau identitate: Piata Rosie cu zidurile Kremlinului – inima orasului, Catedrala Sfantului Vasile (Vasili Blajenii), Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, cel mai exclusivist mall moscovit – GUM.

Practic aici se afla cuprinsa chintesenta orasului – cladiri istorice stravechi, relicve ale comunismului si simboluri ale Noii Rusii. Printre obiective se mai numara vechea strada Arbat cu farmecul ei evidentiat de cafenele, baruri, restaurante si magazine cu suveniruri, renumitul Balsoi Teatr si Galeriile Tretiakov continand lucrari de arta ale celor mai faimosi artisti rusi si cea mai bogata colectie de icoane vechi din Rusia.

Moscova este deservita de 3 aeroporturi internationale pentru traficul de pasageri, 9 terminale de cale ferata si are una dintre cele mai mari retele de metrou din lume avand o lungime de peste 300 kilometri; metroul moscovit este al doilea ca marime dupa cel din Tokyo.

 

Sankt Petersburg

 

Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei si important port la Marea Baltica, a fost intemeiat in 1703 de Petru cel Mare din dorinta de a fi o fereastra catre Europa, in prezent fiind considerat al patrulea mare oras al Europei. Sankt Petersburg combina fascinanta mostenire rusa cu aspecte specific europene.

Situat in partea estica a Golfului Finic, orasul convinge prin imaginea sa maiestuoasa ce se datoreaza detaliilor urbane si arhitecturale diverse: palate, catedrale, biserici, gradini si parcuri intinse, monumente si sculpturi, bulevarde lungi si drepte. O nota aparte o da si raul Neva, cu multimea de canale, poduri si cheiuri din granit. Centrul orasului este unul dintre siturile protejate de UNESCO ca parte a patrimoniului universal.

Revelion 2020 in Rusia

6 zile


Revelion 2020 in Rusia – Circuit 6 zile:

 • Ziua 01 , 28.12.2019 › SOSIRE LA MOSCOVA

Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 02 , 29.12.2019 › MOSCOVA
MOSCOVA

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului.

In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya.

Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti. Vei face un tur al metroului moscovit, considerat pe buna dreptate un adevarat obiectiv turistic al capitalei Rusiei.

Unele dintre cele mai frumoase statii sunt Belorusskaya, cu mozaicuri si scene rurale, Kievskaya, larga, ostentativa, cu mozaicuri infatisand prietenia din trecut dintre Rusia si Ucraina, Park Kultury, in care in nise sunt expuse medalioane din marmura alba ori eleganta statie Komsomolskaya, cu coloane din marmura. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 03 , 30.12.2019 › MOSCOVA – SANKT PETERSBURG
SANKT PETERSBURG

Vei fi transferat de la hotel la gara din Moscova. Vei calatori cu trenul de mare viteza Sapsan de la Moscova la Sankt Petersburg. Dupa sosirea in gara din Sankt Petersburg vei fi transferat la hotel. Seara vei fi transferat catre Palatul Nikolaevsky unde vei avea ocazia sa vizionezi un spectacol folcloric rusesc ce combina muzica traditionala cu dansurile specifice diferitor regiuni ale Rusiei. Palatul Nikolaevsky a fost construit in stil baroc la ordinul Marelui Duce Nicolai, fiul Tarului Nicolai I. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 04 , 31.12.2019 › SANKT PETERSBURG

Vei face un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, prilej cu care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale orasului intre care se numara Bulevardul Nevsky Prospect, Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievski, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Invierii lui Hristos, Piata Senatului si Piata Palatului (Alexandru I).

In mijlocul pietei se afla Coloana lui Alexandru I, tarul care a condus Rusia in perioada razboaielor napoleoniene, realizata dintr-o singura bucata de monolit de granit rosu de Finlanda si care cantareste peste 600 de tone. Pe parcursul turului vei admira centrul istoric al orasului, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO. Vei servi Cina festiva de Revelion la un restaurant local. Regim mese – Mic dejun, Cina

 • Ziua 05 , 01.01.2020 › SANKT PETERSBURG

Ziua de astazi este libera pentru a descoperi pe cont propriu minunatul oras Sankt Petersburg. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 06 , 02.01.2020 › PLECARE DIN SANKT PETERSBURG

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Sankt Petersburg. Regim mese – Mic dejun

Final itinerar Revelion 2020 in Rusia – Circuit 6 zile.

Revelion 2020 in Rusia

6 zile


TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

 • Plecare: 28.12.2019
Hotel Camera Mese Tarif
IBIS MOSCOW PAVELETSKAYA Standard Room Conform itinerar de la 1430 € / persoana
NEVSKI GRAND Standard Room Conform itinerar de la 1430 € / persoana

TERMENE & CONDITII DE PLATA:

Termene de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Revelion 2020 in Rusia

6 zile


SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Moscova, Sankt Petersburg – Bucuresti;
 • Cazare 5 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 5 Mic dejun, 1 Cina;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;
 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Rusia: 400 RON.

Orar de zbor:

 • Plecare Bucuresti 28.12.2019 ora 09:55; Sosire Istanbul 28.12.2019 ora 12:20; Turkish Airlines; durata 1:25;
 • Plecare Istanbul 28.12.2019 ora 16:55; Sosire Moscow 28.12.2019 ora 19:55; Turkish Airlines; durata 3:00;
 • Plecare St Petersburg 02.01.2020 ora 16:10; Sosire Istanbul 02.01.2020 ora 19:45; Turkish Airlines; durata 3:35;
 • Plecare Istanbul 03.01.2020 ora 02:30; Sosire Bucuresti 03.01.2020 ora 02:45; Turkish Airlines; durata 1:15.

LEGENDA:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti
 • B – mic dejun
 • L – pranz
 • D – cina
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia Organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Transferurile si tururile PVT vor fi facute cu masina privata si ghid dedicat, nu veti fi cuplati cu alte grupuri si veti putea alege cat timp sa petreceti in fiecare locatie in parte.

Transferurile si tururile SIB se fac in sharing basis, cu vehicul dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza.

Agentia Organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Remember Travel va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta