Sejur in Bali Indonezia 9 zile

Sejur in Bali Indonezia 9 zile – Paste 2020:

 

Bali:

Principala atractie turistica a arhipelagului indonezian Insula Bali este denumita si Insula Zeilor, Dimineata Lumii sau Insula celor 1000 de temple, iar indragostitii o numesc Paradisul Ingerilor. O combinatie placuta de ospitalitate, arta si cultura, ceremonii feerice in temple si spectacole de dans, cu frumuseti naturale uimitoare, de la munti vulcanici si coline cu terase cultivate cu orez spectaculoase, pana la plaje superbe si ape cu sclipiri de smarald, Bali este materializarea pura a conceptului de destinatie exotica.

Adaugand la acestea clima placuta tot timpul anului, amintim doar cateva motive care au facut ca aceasta insula plina de mister si povestiri magice, sa fie aleasa drept cea mai incantatoare destinatie de vacanta din intreaga lume. Mica insula cu capitala la Denpasar este situata intre insulele Java, Sumatra si Lombok.

 

Arta, Cultura & Vulcani:

Sub deviza Arta, Cultura & Vulcani pot fi admirate atat minunate peisaje rurale si montane, cat si spectacole de dans, si pot fi vizitate sate ale artistilor si mestesugarilor, precum si temple cu o importanta semnificatie religioasa. Un centru important este satul Batubulan, ce bucura vizitatorul cu spectacolul de dans Barong & Kris, cu scene din mitologia balineza, in care fortele raului conduse de Rangda, regina demon canibala, se lupta cu fortele binelui, conduse de Barong, regele spiritelor bune.

Urmatorul punct al traseului este Celuk, unde pot fi vizitate atelierele de prelucrare a aurului si argintului. Satul Mas este renumit pentru sculpturile sale in lemn unde ii vei putea vedea pe mesteri la lucru. Vei vizita si Templul Samuan Tiga, construit in secolul al XI-lea, iar in zona vei vizita un sat de localnici, unde vei admira arhitectura interesanta a caselor si vei putea interactiona cu familiile care duc o viata linistita aici.

O alta destinatie este Satul Penelokan, unde se dezvaluie o priveliste impresionanta asupra Muntelui si Lacului Batur, de aici se poate ajunge la Templul Sebatu – templul izvoarelor sfinte. Reperul final este Ubud, unde vei ajunge trecand printre terasarile cu orez de la Tegalalang; aici poti vizita Centrul de Arta Balineza, de unde poti achizitiona frumoase suveniruri traditionale.

 

Templul Besakih:

Templul Suprem din Bali (Pura Besakih) se afla in Besakih pe pantele muntelui Agung in estul insulei si este in fapt un complex cu 23 de temple, construite pe 6 nivele de terasament, sapate in munte, la 1.000 m deasupra nivelului marii. In cadrul complexului, trei sunt dedicate triadei hinduse: Shiva (distrugatorul), Brahma (creatorul) si Vishnu (conservatorul); fiecaruia ii este alocata o culoare distincta: alb pentru Shiva, rosu pentru Brahma si negru pentru Vishnu. Inceputurile complexului religios se estimeaza a se fi facut in urma cu mai bine de 2000 de ani, probabil pe locul unui sanctuar preistoric, unde se aduceau jertfe zeului de pe Muntele Agung.

Se apreciaza ca in anul 1284, atunci cand primii cuceritori javanezi s-au stabilit in Bali era folosit ca loc de cult hindus. Incepand cu secolul al XVI-lea templul era patronat de regele Gelgel, intemeietor al dinastei cu acelasi nume. Principalul sanctuar al complexului este Pura Penataran Agung al carui centru simbolic este Padmasana (Tronul lotusului) ce dateaza din secolul al XVII-lea. Pura Besakih este singurul templu hindus de pe insula unde se pot ruga credinciosi apartinand tuturor castelor.

 

Artisti, Arta & Mestesuguri:

Orasul Ubud situat in centrul insulei este considerat a fi centrul artei mestesugaresti al insulei Bali. In satul Batubulan se gasesc numerose case traditionale, in care se intra printr-un portal numit aling-aling; localnicii cultiva frangipani sau nuca de cocos galben pentru ornamentare (aceasta are atat rolul de a proteja interiorul de ochii curiosilor, cat si de a opri spiritelor rele).

In piata centrala din Ubud se pot  achizitiona suveniruri traditionale. Tot aici poti vizita o galerie de arta traditionala balineza, unde vei putea vedea artistii locali la lucru si vei afla mai multe despre procesul traditional de creatie.

Sejur in Bali Indonezia 9 zile

Paste 2020


Paste 2020 – Sejur in Bali Indonezia 9 zile:

 • Ziua 01 › 16.04.2020 SOSIRE IN BALI

La sosire pe aeroportul din Bali, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 • Ziua 02-08 › 17.04.2020 – 23.04.2020 BALI

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje din Bali, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Te poti bucura de plaja si soare, poti practica diverse sporturi sau te poti relaxa la SPA-ul resortului. Iti poti organiza timpul asa cum doresti si ai la dispozitie numeroase activitati si excursii optionale. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 09 › 24.04.2020 PLECARE DIN BALI

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Bali. Regim mese – Mic dejun

Final itinerar Paste 2020 – Sejur in Bali Indonezia 9 zile.

Sejur in Bali Indonezia 9 zile

Paste 2020


TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

 • Plecare: 16.04.2020

Optiune cazare 1:

Tarif: 1.290 € / persoana
Zbor: QATAR AIRWAYS din Bucuresti
Perioada calatoriei: 16 apr 2020 – 24 apr 2020
Hotel Tip camera Locatie MESE: 8 Mic dejun
SADARA BOUTIQUE BEACH RESORT 4* Classic Room Nusa Dua Mic dejun

Optiune cazare 2:

Tarif: 1.350 € / persoana
Zbor: QATAR AIRWAYS din Bucuresti
Perioada calatoriei: 16 apr 2020 – 24 apr 2020
Hotel Tip camera Locatie MESE: 8 Mic dejun
AYODYA RESORT BALI 4* Deluxe Room Nusa Dua Mic dejun

Optiune cazare 3:

Tarif: 1.450 € / persoana
Zbor: QATAR AIRWAYS din Bucuresti
Perioada calatoriei: 16 apr 2020 – 24 apr 2020
Hotel Tip camera Locatie MESE: 8 Mic dejun
NUSA DUA BEACH 4* sup. Deluxe Room Nusa Dua Mic dejun

DATE PLECARE: 16.04.2020

TERMENE & CONDITII DE PLATA:

 • La confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla (daca nu se mentioneaza astfel);
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Sejur in Bali Indonezia 9 zile

Paste 2020


SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Bali – Bucuresti;
 • Cazare 8 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;

Orar de zbor:

 • Plecare Bucuresti 16.04.2020 ora 00:35; Sosire Doha 16.04.2020 ora 05:20; Qatar Airways; durata 04:45;
 • Plecare Doha 16.04.2020 ora 08:30; Sosire Denpasar Bali 16.04.2020 ora 23:10; Qatar Airways; durata 09:40;
 • Plecare Denpasar Bali 24.04.2020 ora 09:20; Sosire Doha 24.04.2020 ora 14:20; Qatar Airways; durata 10:00;
 • Plecare Doha 24.04.2020 ora 15:30; Sosire Bucuresti 24.04.2020 ora 20:35; Qatar Airways; durata 05:05.

LEGENDA:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
 • B – mic dejun;
 • L – pranz;
 • D – cina.
Sejur in Bali Indonezia 9 zilePaste 2020

Conditii Oferta


CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Agentia organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Agentia organizatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, aceste tarife pot suferi modificari.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta