Sejur Lisabona si Madeira 10 zile

Revelion 2020


Sejur Lisabona si Madeira 10 zile – Revelion 2020:

 

Lisabona:

Capitala Portugaliei – Lisabona, situata pe un teren colinar in estuarul Raului Tagus la varsarea sa in Oceanul Atlantic, este unul dintre principalele puncte de interes din Portugalia, un oras in care modernul si clasicul se imbina intr-un mod spectaculos. Aici vei gasi numeroase atractii, faimos fiind cartierul istoric Belem cu Mosteiro dos Jerónimos – manastire aflata in Patrimoniul UNESCO, a carei constructie a inceput in 1501.

Monumentul are o arhitectura unica, stil Manueline – un amalgam de stiluri de la cel gotic si renascentist, pana la stiluri aduse de exploratori dinafara Europei. Mai poti vizita Bairro Alto, zona centrala a Lisabonei recunoscuta pentru diversitatea optiunilor de shopping, dar si pentru distractii nocturne, precum si Gare do Oriente, o minune arhitectonica din sticla si otel.

 

Madeira

Aflat la circa 860 Km distanta de Lisabona, Arhipelagul Madeira este compus din 2 insule locuite: Madeira si Porto Santo si 3 insule nelocuite ce formeaza impreuna cu Ilhas Selvagens (Insulele Salbatice), Regiunea Autonoma Madeira. Insulele situate in nordul Oceanului. Atlantic au fost descoperite in 1418 de navigatorii portughezi Joao Goncalves Zarco si Tristao Vaz Teixeira.

Padurile ce acopereau insulele au fost defrisate pentru infiintarea de plantatii si culturi agricole; Joao Goncalves cel care a pus bazele orasului Funchal este inmormantat in Catedrala Santa Clara. Cristofor Columb a locuit o perioada pe Insula Porto Santo inainte de a pleca in calatoriile sale. La inceputul anilor 1800 insulele au fost o scurta perioada sub ocupatie britanica. Faimoase prin renumitul vin de Madeira, insulele sunt o atractie turistica de prim rang.

Sejur Lisabona si Madeira 10 zile

Revelion 2020


Sejur Lisabona si Madeira 10 zile – Revelion 2020:

 • Ziua 01 , 27.12.2019 › SOSIRE IN LISABONA

Dupa sosirea pe aeroportul din Lisabona, vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 02-04 , 28.12.2019 – 30.12.2019 › LISABONA

Lisabona abunda in atractii turistice. Poti incepe explorarea orasului cu Ponte 25 de Abril (Salazar), pod suspendat ce traverseaza Raul Tagus legand Lisabona de Almada (pod comparat cu Golden Gate – San Francisco). Continuand pe firul Raului Tagus poti ajunge la Alfama, cel mai vechi cartier al Lisabonei cu magazine cu suveniruri si produse de artizanat.

Aici vei avea sansa de a gusta din faimosul vin Porto. Apoi te poti indrepta catre centrul orasului, Baixa, unde pot fi vizitate cateva din faimoasele piete ale Lisabonei: Praca do Comercio, Praca de D. Pedro IV, Praca dos Restauradores. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 05 , 31.12.2019 › LISABONA – MADEIRA

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Lisabona. Zbor intern Lisabona – Funchal. Dupa sosirea pe aeroportul din Funchal vei fi transferat la hotel. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 06-09 , 01.01.2020 – 04.01.2020 › MADEIRA

Dispui asa cum doresti de timpul petrecut in Madeira. Iti poti petrece timpul la plaja, poti alege dintre numeroasele tururi optionale sau te poti relaxa in spa-urile hotelurilor de la malul marii, poti face excursii de inot cu delfini, jeep safari in cadrul insulei, vizite in orasele invecinate (Santana, Porto Moniz, Sao Vicente, Santa Cruz etc.). Seara poti opta pentru o cina in stil traditional, pe langa care te vei delecta cu un spectacol de dansuri folclorice locale. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 10 , 05.01.2020 › PLECARE DIN MADEIRA

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Funchal. Regim mese – Mic dejun

Final itinerar Sejur Lisabona si Madeira 10 zile – Revelion 2020.

Sejur Lisabona si Madeira 10 zile

Revelion 2020


TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

 • Plecare: 27.12.2019
Hotel Camera Mese Tarif
DOUBLETREE BY HILTON FONTANA PARK Standard Room Mic dejun de la 1420 € / persoana
ENOTEL QUINTA DO SOL Garden View Room Mic dejun de la 1420 € / persoana
HF FENIX URBAN Comfort Room Mic dejun de la 1490 € / persoana
PESTANA MIRAMAR GARDEN Studio Room Mic dejun de la 1490 € / persoana

TERMENE & CONDITII DE PLATA:

Termene de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Sejur Lisabona si Madeira 10 zile

Revelion 2020


SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Lisabona – Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lisabona – Funchal;
 • Cazare 9 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 9 Mic dejun;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;

Orar de zbor:

 • Plecare Bucuresti 27.12.2019 ora 06:00; Sosire Munchen 27.12.2019 ora 07:05; Lufthansa; durata 02:05;
 • Plecare Munchen 27.12.2019 ora 11:15; Sosire Lisbon 27.12.2019 ora 13:20; Lufthansa; durata 03:05;
 • Plecare Lisbon 31.12.2019 ora 09:05; Sosire Funchal 31.12.2019 ora 10:50; Tap Portugal; durata 01:45;
 • Plecare Funchal 05.01.2020 ora 13:10; Sosire Munchen 05.01.2020 ora 18:20; Lufthansa; durata 04:10;
 • Plecare Munchen 05.01.2020 ora 22:20; Sosire Bucuresti 06.01.2020 ora 01:15; Lufthansa; durata 01:55.

LEGENDA:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia Organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Transferurile si tururile PVT vor fi facute cu masina privata si ghid dedicat, nu veti fi cuplati cu alte grupuri si veti putea alege cat timp sa petreceti in fiecare locatie in parte.

Transferurile si tururile SIB se fac in sharing basis, cu vehicul dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza.

Agentia Organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Remember Travel va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta