Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.remember-travel.ro:

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.remember-travel.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.remember-travel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. Remember Travel S.R.L.

Drepturile utilizatorului :

Utilizatorul www.remember-travel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.remember-travel.ro:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
 • Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 • Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Utilizatorul www.remember-travel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.remember-travel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.remember-travel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre SC Remember Travel SRL la adresa office@remember-travel.ro

Newsletter

Achizitia de produse si servicii turistice de la Agentia Remember Travel inseamna acceptul de a primi newsletter-ele Remember Travel sau alte materiale promotionale, care va vor fi trimise catre adresa dumneavoastra de e-mail/telefon si vor include noutati si oferte speciale precum si alte informatii

Utilizarea Site-ului

Agentia Remember Travel nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Remember Travel nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe www.remember-travel.ro

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia Remember Travel si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Agentia Remember Travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu reprezentatii Agentiei Remember Travel pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Agentia Remember Travel despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Agentia Remember Travel sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Agentia Remember Travel sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin cerere scrisa in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia Remember Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Agentiei Remember Travel, al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Agentia Remember Travel sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Agentia Remember Travel sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Agentia Remember Travel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Clauze de neraspundere :

Site-ul www. remember-travel.ro este un site cu continut informativ. Agentia Remember Travel nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Agentia Remember Travel nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Agentia Remember Travel.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Agentiei Remember Travel.

Agentia Remember Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.remember-travel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Agentia Remember Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Agentia Remember Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :

Agentia Remember Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Agentiei Remember Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.remember-travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Agentia Remember Travel si este guvernat de legile din Romania.

Sfaturi de călătorie

 • Consultaţi periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro), secţiunea Condiţii de Călătorie.
 • Respectaţi regimul de şedere, limitele de valabilitate ale vizelor sau ale permiselor de şedere, după caz. În acest sens, verificaţi rubrica Vize şi servicii consulare – Regimul de vize.
 • Consultaţi Ghidul Serviciilor Consulare – conţine informaţii utile care vă pot ajuta să fiţi în siguranţă atunci când vă aflaţi în afara ţării şi să rezolvaţi o serie de situaţii nedorite şi neprevăzute care pot apărea pe parcursul călătoriei dumneavoastră.
 • Informaţi-vă asupra situaţiei de securitate din ţara de destinaţie!  În acest sens, verificaţi rubrica Alerte de călătorie.
 • Aveţi grijă ca documentele de călătorie să fie valabile şi în bună stare!   
 • Este indicat să aveţi cu dumneavoastră, pe lângă un document de călătorie valabil şi un act de identitate (preferabil cu fotografie – exemplu permisul de conducere).
 • Înregistraţi-vă la cea mai apropiată misiune diplomatică în cazul în care călătoriţi în zone nesigure sau îndepărtate.
 • Dacă vă aflaţi în dificultate în străinătate, contactaţi ambasada sau consulatul României pentru a putea beneficia de asistenţă consulară de specialitate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
  Coordonatele misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare le puteţi găsi la rubrica Misiuni ale României.
 • Evitaţi implicarea în demonstraţii sau manifestări de stradă în ţările vizitate.
 • Indiferent de zona de destinaţie, păstraţi documentele, lucrurile de valoare, biletele de călătorie, banii şi cărţile de credit în locuri sigure şi nu le expuneţi în mod vizibil asupra dumneavoastră sau în maşini.
 • Evitaţi deplasarea în zone periculoase!
 • Procuraţi-vă un ghid al ţării în care mergeţi. 
 • Respectaţi legislaţia locală!  Cetăţenii români aflaţi pe teritoriul altor state se supun jurisdicţiei acelor state şi sunt responsabili pentru orice încălcare a legilor sau regulilor locale. Oricât de diferite sunt legile sau regulile străine faţă de cele existente în România, respectarea lor este obligatorie şi vă asigură liniştea, confortul şi demnitatea faţă de autorităţile locale. Responsabilitatea respectării legilor în străinătate şi cea a asigurării reprezentării în justiţie în cazul instituirii unor proceduri judiciare revine în mod individual fiecărui cetăţean român.
 • Sunteţi responsabili pentru orice încălcare a legilor locale, chiar dacă nu le cunoaşteţi.
 • Respectaţi tradiţiile şi obiceiurile locale. Unele comportamente sociale pot intra sub incidenţa legii penale a ţării respective.
 • Cereţi permisiunea localnicilor pentru a-i fotografia sau filma.
 • Asiguraţi-vă că aveţi la dumneavoastră mijloace financiare suficiente pentru întreţinerea proprie şi a membrilor de familie, după caz.
 • Dacă călătoriţi cu avionul, informaţi-vă în legătură cu produsele pe care le puteţi lua în bagajul de mână.
 • Nu vă angajaţi să transportaţi bagajele unor persoane necunoscute. Există riscul ca acestea să conţină produse interzise, iar dumneavoastră veţi suporta consecinţele legii!
 • În cazul în care călătoriţi cu avionul sau trenul, consultaţi ghidul Drepturile pasagerilor UE, realizat de Comisia Europeană. Acest material oferă informaţii utile cu privire la drepturile dumneavoastră în caz de îmbarcare refuzată, zbor anulat, întârzieri prelungite, pierdere bagaje. De asemenea, ghidul conţine şi informaţii privind accesibilitatea pasagerilor cu mobilitate redusă.
 • În cazul călătoriilor cu autobuzul/trenul, fiţi atenţi la bagajele dumneavoastră pe întreaga durată a călătoriei.
 • În cazul în care doriţi să călătoriţi cu animale de companie, vă recomandăm să vă informaţi asupra documentelor de călătorie necesare pentru acestea!
 • Mobil: (+4) 0721.625.445 (+4) 0755.750.243
 • Telefon/Fax: (+4) 021.68.45.725
 • Email: office@remember-travel.ro
 • Adresa: Bulevardul Alexandru Obregia, Numar 8, Bloc OD2, Scara 3, Apartament 89, Parter, Interfon 39, Sector 4, Localitatea Bucuresti.
 • Program de lucru: Luni – Vineri 09.00-18.00