Vacanta de Vis in Insulele Seychelles

Vacanta de Vis in Insulele Seychelles

Moi kon tan ou, Seychelles!

(Te iubesc, Seychelles!)

Plănuieşti vacanţa de vis? Sau vrei să mergi în luna de miere şi ai ales Seychelles?

Noi te felicităm pentru destinaţia aleasă! A fost binecuvântată cu pitoreşti plaje albe scăldate în ape de topaz, păduri luxuriante şi renumiţii bolovani uriaşi de granit, care creează o atmosferă ireal de frumoasă. Se spune că, după ce Dumnezeu a creat lumea, a rămas cu un pumn de diamante. Tocmai atunci şi-a îndreptat privirea spre estul Africii şi a hotărât să creeze acolo un loc de o splendoare nemaivăzută.

A aruncat diamantele în ocean şi s-au transformat în insulele Seychelles. Arhipelagul format din 115 insule este la fel de primitor, pe oricare dintre acestea te hotărăşti să o alegi. Fie că optezi pentru una dintre cele trei insule principale – Praslin, La Digue sau Mahé sau pentru Insula Ţestoaselor uriaşe ori pentru Insula Păsărilor, sejurul tău va fi fără îndoială excellent.

 

Informatii generale:

Mahe, cea mai mare dintre insule, găzduieşte capitala, Victoria şi aproximativ 90% din populaţia ţării.

Numită astfel în cinstea lui Mahé de Labourdonnais, guvernator în Mauritius în secolul al XVIII-lea, adăposteşte în munţii şi pădurile sale arhetipale plante rare, care nu se mai găsesc nicăieri în lume. Copacul meduză, plante carnivore sau orhideea de vanilie din Seychelles sunt doar câteva dintre ele. Nu mai miră pe nimeni că oferă şi nenumărate opţiuni de distracţie şi aventură, fiind, ca de altfel întregul arhipelag, un paradis pe care trebuie să îl explorezi.

În ceea ce priveşte miracolele naturii, nici La Digue nu se lasă mai prejos. Orhidee pline de gingăşie, migdalul indian, trandafiri japonezi colorează insula, înconjurate de cocotierii unduioşi. Timpul pare să fi ocolit La Digue, unde oamenii se deplasează şi acum în mod tradiţional, cu ajutorul căruţelor şi al bicicletelor. Dacă se întâmplă să te plictiseşti de stat pe malul mării, sub palmieri, sau de legănat alene într-un hamac, poţi să mergi pe atolul Aldabra, a cărui puritate l-a inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Este renumită pentru cele peste 150.000 de ţestoase uriaşe – cea mai mare comunitate de acest fel din lume şi pentru cea mai bogată viaţă marină din întreg arhipelagul. Şi dacă tot a venit vorba de ţestoase, nu trebuie să uităm de Insula Păsărilor, care se laudă cu cea mai mare şi mai grea ţestoasă de uscat. Esmeralda cântăreşte peste 300 de kilograme şi are mai mult de 200 de ani. Să nu uităm să precizăm şi că Esmeralda este mascul. Tot pe Insula Păsărilor vin în fiecare an sute de mii de rândunele negre şi îşi depun ouăle pe teritoriul pe care l-au „colonizat”.

 

Câteva plaje celebre:

Pentru că în Seychelles plajele sunt mai mult decât simple fâşii de nisip şi pentru că turiştii se întorc de acolo declarând că sunt cele mai frumoase plaje din lume, a sosit timpul să vorbim despre câteva dintre ele, încercând să oferim doar o idee despre cum arată cele mai iubite plaje.

Anse Source d’Argent:

Una dintre cele mai fotografiate plaje, arhetip pentru care a fost creată expresia „raiul pe pământ”, Anse Source d’Argent este spectaculoasă şi datorită bolovanilor enormi de granit, cu formele unice sculptate de vânt şi ploi. Aflată în apropierea unui recif este ideală pentru snorkelling, dar şi pentru vacanţe alături de copii mici, datorită apelor liniştite.

Anse Royale:

Încântătoare locaţie pentru snorkelling şi înot, cu ape înviorate de mii de peşti multicolori, Anse Royale este împărţită de bolovanii de granit în numeroase golfuleţe. Cu puţin noroc, îţi poţi alege propriul tău golfuleţ, umbrit pe alocuri de palmieri şi copacii takamaka.

Anse Lazio:

Enumerată de majoritatea turiştilor în topul celor mai frumoase plaje din Seychelles, toată lumea cade de acord că Anse Lazio este foarte aproape de natura paradisiacă, aşa cum trebuie să fi fost la începutul vremurilor, când omul nu descoperise încă fiecare colţişor al pământului.

Vacanta de Vis in Insulele Seychelles

10 zile – ianuarie 2020


Itinerariu pentru Vacanta de Vis in Insulele Seychelles:

 • Ziua 01 › PLECARE DIN BUCURESTI
 • Ziua 02 › SOSIRE IN SEYCHELLES

Dupa sosirea pe aeroportul din Seychelles vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 03-08 › SEYCHELLES

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje din Seychelles. Programul este liber. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja sau bungalow-uri pe apa si sunt amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, cu baruri, restaurante si casino-uri, unde te asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti.

Poti incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg. Majoritatea plajelor din Seychelles sunt plaje virgine ce ofera linistea de care ai nevoie departe de cotidian. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 09 › PLECARE DIN SEYCHELLES

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul international din Seychelles. Regim mese – Mic dejun

 • Ziua 10 › SOSIRE IN BUCURESTI

Final itinerar Sejur plaja Seychelles 10 zile – ianuarie 2020.

Vacanta de Vis in Insulele Seychelles

10 zile – ianuarie 2020


TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

 • Plecare: 31.01.2020 › 09.02.2020
Hotel Camera Mese Tarif
BERJAYA BEAU VALLON BAY 3* sup Superior Room Mic dejun de la 1360 € / persoana
AVANI SEYCHELLES BARBARONS RESORT & SPA 4* Standard Room Mic dejun de la 1700 € / persoana
KEMPINSKI RESORT SEYCHELLES 5* Hill View Room Mic dejun de la 1950 € / persoana

TERMENE & CONDITII DE PLATA:

Termene de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 30%;
 • cu 60 de zile inainte de plecare: 30%;
 • cu 35 de zile inainte de plecare: 40%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla ;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Vacanta de Vis in Insulele Seychelles

10 zile – ianuarie 2020


SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Seychelles – Bucuresti;
 • Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;

Orar de zbor:

 • Plecare Bucuresti 31.01.2020 ora 23:30; Sosire Dubai 01.02.2020 ora 06:20; Fly Dubai; durata 04:50;
 • Plecare Dubai 01.02.2020 ora 09:55; Sosire Mahe Island 01.02.2020 ora 14:30; Emirates; durata 04:35;
 • Plecare Mahe Island 08.02.2020 ora 23:50; Sosire Dubai 09.02.2020 ora 04:20; Emirates; durata 04:30;
 • Plecare Dubai 09.02.2020 ora 10:00; Sosire Bucuresti 09.02.2020 ora 13:35; Fly Dubai; durata 05:35.

LEGENDA:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
 • B – mic dejun;
 • L – pranz;
 • D – cina.
Vacanta de Vis in Insulele Seychelles

Conditii Oferta


CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia organizatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Agentia organizatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona.

Inainte de plecare, Agentia organizatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia organizatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, aceste tarife pot suferi modificari.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta